Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μάθηση ανάμεσα στα λέβελς

Οι χαρακτήρες μαθαίνουν πράγματα όταν κάνουν Level Up, αλλά τι γίνεται αν πέσουν σε κάποιο βιβλίο ή δάσκαλο που έχει κάτι να τους δείξει άμεσα και τους λείπουν ακόμα 7 XP για να ανεβούν?

OPTIONAL:
Ένας αυτοσχεδιασμός που δοκίμασα και δούλεψε πολύ καλά, ήταν το να έχουν την δυνατότητα οι παίκτες να επενδύουν τα BSPPs τους (UND/2) προκαταβολικά από το Level Up.

Έτσι, αν θέλουν ας τα δώσουν νωρίτερα σε κάτι άμεσα χρήσιμο τώρα, και όταν έρθει η ώρα να ανέβουν λέβελ, δεν θα έχει άλλα. -Να σημειωθεί πως από όταν έρθει η ώρα του λέβελ, θα μπορούν να πάρουν πλέον προκαταβολικά από του επόμενου λέβελ, κ.ο.κ.

Αν στο Level Up είναι ο παίκτης να ανεβάσει UND (και να αυξηθούν τα BSPPs του), το επιπλέον ένα, ΔΕΝ μπορούν να το πάρουν προκαταβολικά.


Μπορεί να υπάρχει η επιλογή ο χαρακτήρας να φοράει οικειοθελώς βαρίδια σε χέρια ή πόδια, που να του δίνουν ένα penalty σε όλες τις ζαριές σχετικές με DEX και SPD. Εάν περάσει ένα levelup λειτουργώντας με το penalty, παίρνει τζάμπα σαν Stat Progress το μισό του penalty αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου